marți, 15 februarie 2011

De unde este Lyoness? Cine a inventat Lyoness? De ce?

Lyoness
Cu o idee unica pornita din Austria, prezenta cu succes in peste 15 tari europene si in SUA, Lyoness este o societate de cumparaturi, independenta, internationala, interconectata printr-un card de fidelitate pentru clienti, cuprinde multiple branse si tari si prin care clientii Lyoness beneficiaza de avantajul "Bani inapoi la fiecare cumparatura".
Fiecare cumparatura facuta cu Lyoness Cashback Card, la un partener comercial Lyoness, aduce bani inpoi in cont.
Lyoness ilustreaza toate "gift-card"-urile integrate intr-unul singur.
Succesul si viitorul unei afaceri sunt intotdeauna legate de o idee extraordinara, o viziune clara si cu filozofia potrivita.
IDEEA
Noi, cei din Lyoness ne consideram o societate de cumparatori. Acest lucru ne da putere si ne face mai puternici. impreuna reusim sa cream o valoare adaugata si ii ajutam pe toti membrii sa beneficieze de avantaje.
Hubert Freidl a avut aceasta idee geniala si extrem de rapid a castigat numerosi parteneri comerciali de partea sa. in iulie 2003 a infiintat Lyoness Holding Europe AG. Astazi Hubert Freidl este CEO al Lyoness Holding Europe AG, furnizorul de idei si "motorul" acestei intreprinderi.
VIZIUNEA NOASTRA
§  Mai mult timp pentru viata
§  Independenta financiara
§  Venit suplimentar
§  Cel mai utilizat card pentru clienti din Europa
§  Cea mai mare retea comerciala si de clienti la nivel international
FILOZOFIA NOASTRA
Lyoness este ocompanie  internationala independenta, care se concetreaza pe deplin pe interesele clientilor si partenerilor.
Cashback. increderea si umanitatea impreuna cu competenta si simpatia sunt valori centrale Lyoness.
In momentul de fata se dezvolta o retea strategica de comercianti si de clienti, care printr-o colaborare pozitiva le ofera oamenilor un viitor mai bun.
"Puterea de cumparare intra in miscare".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu